NSHP Psychotherapy

Stop competing with others and start competing with yourself

We are the new generation therapists

" the fact that you aren't where you want to be, should be enough motivation "

NSHP Psychotherapy is dé praktijk voor Millennials ( geboren tussen 1981- 2000). Wij begeleiden  je met veel passie en enthousiasme zodat jij je persoonlijk, professioneel en in je carrière optimaal kunt ontwikkelen. Op alle kwetsbare momenten in een mensenleven, zowel in het privé- als in het werkbare leven, komt het er niet aleen op aan hoe goed je cognitief ontwikkelt, maar ook o.a. hoe sterk je emotioneel ontwikkeld bent. Kortom, hoe je communiceert en sturing geeft aan jezelf en anderen. Wij zijn van mening dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn en te genieten van het leven. Een behandeling bij NSHP Psychotherapy betekent dat je in een prettige en veilige omgeving terecht komt en geholpen wordt door hoogopgeleide en ervaren therapeuten.

A healthy outside starts from the inside!

Herken jij jezelf in het volgende:

Alles hebben, maar je toch niet gelukkig voelen, het idee hebben dat anderen het beter doen dan jezelf, totaal niet meer geïnteresseerd zijn in je sociale omgeving, geconfronteerd worden met het feit dat ook jij ooit dood zal gaan.

 Ben je teleurgesteld in wat je uit je leven haalt? Heb je stress door financiële problemen? Heb je spanningsklachten, solliciteer je naar een burn-out? Voel je je onzeker over jezelf en/of je relatie? Voel je jezelf niet gesterkt door de dingen die je al bereikt hebt? Ontbreken er echte vriendschappen? Of ben je jouw vriendschappen aan het her-evalueren? Heb je seksuele frustraties? Ben je ongewenst vrijgezel? Voel je je vaak alleen ? Of heb je een sterk verlangen naar het hebben van kinderen? Of ben je in verwachting, en wil je technieken leren om optimaal & ontspannen te bevallen?

Kom dan nu in actie, en gun jezelf verandering!

Name

mail ons voor meer informatie of om te reserveren: info@nshp.nl. Wees er snel bij, er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!

What you are looking for is not out there, It's in you.

BURN-OUT

NSHP psychotherapy organiseert sinds kort doelgerichte Burn-out preventie weekenden. Bij een Burn-out of een beginnende Burn-out, is het neuronaal systeem overbelast door een voortdurende stresssituatie. In deze situatie hoeft er maar iets kleins te gebeuren wat zo veel cortisol produceert, dat de normale informatieweg in de hersenen blokkeert. Gevolgen zijn dat: het zenuwstelsel anders werkt waardoor je slaapproblemen ervaart. Het immuumsysteem kan haar werk niet doen, waardoor je vatbaarder bent om ziek te worden. De hersenen vormen plaatsvervangende wegen die minder goed getraind zijn, waardoor je verlies van competentie ervaart. Bij beginende Burn-out klachten is het belangrijk dat je direct handelt, je hebt jezelf en je klachten waarschijnlijk al te lang genegeerd. 

Heb jij de volgende klachten:

-Slecht slapen, vaak wakker worden.

- ongegronde angsten hebben.

- lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, branderig gevoel bij ogen, spier en darmkrampen

- het gevoel te hebben er alleen voor te staan

- teleurgesteld zijn of mensen niet vertrouwen

- concentratie verlies

- afkeer krijgen voor werk of een collega

- niet weten hoe het verder moet

- onzeker worden

- het overzicht op je leven en toekomst kwijt zijn

- sneller boos of geprikkeld zijn

- uitgeput zijn

- sociaal terugtrekken

-sneller huilen

- sneller ziek of verkouden

- meer koffie sigaretten en/of alcohol gebruiken

- niet herstellen van vermoeidheid

- paniekaanvallen

- hyperventilatie

- minder creatief zijn

- gevoel van afwijzing hebben

- het gevoel geen waardering te krijgen

- moeite met opstaan.

Een behandeling gericht op spanning en een beginnende Burn-out, kun je indelen in drie verschillende fasen. Fase 1. Erkennen en het reduceren van de klachten. Fase 2. Leren over jezelf. Fase 3. Herindelen. Een Burn-out preventie weekend kan je helpen de balans te herstellen en deze fasen onder begeleiding te doorlopen.


Tijdens dit weekend leer je o.a. :

- Prioriteiten te stellen

- zuinig te zijn op je energie

- je verwachtingen bij te stellen

- grenzen stellen

- delegeren

- passie te ontdekken

- erkennen en klachtreductie

- leren over jezelf

- herindelen

LOKATIE & DATUM:

Start zaterdag 20 jan en zondag 21 jan 2018 

Aanvang: zaterdag 20 jan 2018 10:00

Check-out: zondag 21 jan 2018 15:00

Mgr. Poelsstraat 5, Dongen.

Inbegrepen:

Overnachting, ontbijt, lunch, dinner, bedlinnen, badjas, handdoeken.

Vergoeding en tarief:

311,- incl. BTW 

Check onze tarieven pagina voor de mogelijkheden van vergoedingen.

Mail ons om een plekje te bemachtigen. Er zijn 4 kamers met 1 tweepersoonsbed beschikbaar, dus een vriend of vriendin meenemen mag!

Max 10 personen.

  • Name
  • Name

Wat houdt Psychotherapie in?

       Wat houdt psychotherapie in, en wat past nu het beste bij jou? het is belangrijk om te bedenken dat niet elke klacht door iedere vorm van therapie ook goed te behandelen is. Een uniforme behandelmethode die voor iedereen werkt bestaat helaas niet, en dat is ook logisch. Elk mens is uniek en heeft een andere (therapeutische) benadering nodig om vooruitgang te kunnen boeken. Dit is een van de uitgangspunten van de integratieve psychotherapie. Binnen de integratieve psychotherapie doorloop je een op maat gemaakte therapie, die aansluit op de door jou gewenste doelen, tempo en behoeftes, zodat je optimaal kan groeien. Problemen en klachten worden in de kern aangepakt door deze rechtstreeks te benaderen en aan te spreken (o.a. in het onbewuste) zodat verandering van binnenuit plaats vindt. Wij hanteren hierbij o.a. hypnotherapie, EMDR, NLP, coaching, schematherapie, gedragstherapie en cognitieve therapie.

plan een afpraak in

Unique

Ook als het financieel even minder gaat, staan wij ook voor je klaar!

  • " Natatchia heeft mij super begeleid ik m'n zwangerschap om op een natuurlijke zo pijnloos mogelijke manier te bevallen. Elke sessie is een waar cadeautje geweest en pas ik nu ook toe in het dagelijks leven. " M. uit Almere

  • Name
Name

Dagelijks Gratis leuke en handige tips ontvangen? Check dan onze blog door op het bovenstaande plaatje te klikken.

Name